Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

PROJECTEN

Hier vind je een kort overzicht van wat ik doe!

Performances

Een kleine impressie van de optredens in mijn jonge carrière als schrijver. Ik heb meegedaan aan vele poetry slams. Veel verloren, maar ook in meerdere jaarfinales mogen staan. Waaronder die van Utrecht, Amsterdam en Schiedam. Daarnaast doe ik betaalde optredens in het hele land. Van Alphen aan den Rijn tot Maastricht! Ook een mooi optreden van mij? Bijvoorbeeld op een intieme poëzieavond of bij een raadsvergadering. Stuur me een berichtje hier en we bespreken alle mogelijheden!

Een kleine impressie

Poetry Slam Vrijburcht

Amsterdam, 2 voorrondes, 1 finale, 16 slammers en een publiek dat op het randje van hun stoel zat. Zo kan je het kortst en het best de eerste editie van de poetry slam Vrijburcht samenvatten. Samen met medeorganisator en medepresentator Pieter Stroop van Renen hebben wij Amsterdam verrijkt met een nieuwe slam.

Workshops, kunstprojecten & meer

Voor een schrijfworkshop op maat kan je mij altijd een berichtje sturen hier. Geen locatie is mij te gek. Of het nu op een school is of in een Yurt (grote tent). De onderwerpen verschillen, maar ik leer mensen graag bij over de vrijheid die poëzie meebrengt

Marleen het been, het meest recente project van mijn vriendin en ik. Meer zeg ik niet. Lachen toch? Kunst!

Een kleine impressie

Advertentie